totalhitel.blog.hu

Autóhitel és ami körbe veszi... TotalHitel irodák már az ország 6 pontján! Válassza ki az Önhöz legközelebb eső hitelirodánkat, és kollégáink megoldják autó hitel, motor hitel, ingatlan hitel, vállalkozói hitel vagy személyi kölcsön problémáját. Hitel hozott autóra. Aktív BAR-listásoknak, és passzív BAR-listásoknak is!

mozgó autók

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hivatásos sportoló autót vesz

2008.03.12. 08:11 | TotalHitel | 2 komment

Átadtunk ma egy autót az új tulajdonosának. Ez még nem is lenne érdekes, de az inkább, hogy sikerült megoldani rá a hitelt. Ne gondoljunk semmi komoly problémára, ahogy mi sem tettük, aztán mégis volt egy kis zavar. Persze csak a szokásos banki problémázás, amit persze megértünk, hiszen megnézik hová teszik a pénzüket, és próbálják minimalizálni a kockázatot.

Annyi a történet, hogy a vevő hivatásos sportoló. A munkahelye az egyesülete, a fizetését az egyesület vezetője, a menedzsere adja, aki mellesleg ügyvéd, és egy ügyvédi irodában dolgozik. A bank megkapta az információkat, majd jelezte, hogy nem értik, hogyan lehet, hogy a sportegyesület munkahely telefonszáma egy ügyvédi irodában csörög. És hogyan lehet, hogy az ügyvédi iroda utalja a fizetést nem a sportegyesület. Elmagyaráztuk. Hihetetlen, de megértették, és innen már nem is volt probléma.

Ha csak azt nem vesszük, hogy több mint egy éve lejárt a vevő személyi igazolványa. De végül nem kellett megvárni az új igazolvány elkészültét, a bank elfogadta a kérőlapot is, és így végül időben lezajlott az ügy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totalhitel.blog.hu/api/trackback/id/tr84376111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2008.03.12. 13:35:45

Hihetetlen, de megértették,


tényleg hihetetlen. sokkal banálisabb faszságokon is el szokott csúszni az ügy :)
süti beállítások módosítása